Ex -Yu

Uhapšen muškarac koji je komšiju polio benzinom i zapalio

Uhapšen muškarac koji je komšiju polio benzinom i zapalio
Foto: Image by Free-Photos from Pixabay | Uhapšen muškarac koji je komšiju polio benzinom i zapalio

D.Z. (58) iz Dublja, kod Bogatića, koji je u subotu naveče oko 21 sat benzinom polio i zapalio komšiju M.R. (62) policija u Bogatiću je locirala i uhapsila u nedjelju oko 18 sati.

Uprkos intenzivnoj policijskoj potrazi, u koju je bilo uključeno više policijskih patrola, D.Z. je izbjegavao hapšenje sve do nedjelje naveče kada ga je patrola pronašla u jednoj kolibi na periferiji Dublja, prema Zminjaku.

D.Z. je u subotu u alkoholisanom stanju, sa ranije pripremljenom flašom benzina i upaljačem, došao pred kuću komšije M.R. Pozvao ga je da izađe i poslije kraće svađe polio benzinom i zapalio.

Nesrećni čovjek je prebačen u šabačku bolnicu sa opekotinama drugog i trećeg stepena na 60 odsto tijela, od glave do nogu.

"Zbrinut je u intenzivnoj nezi, pošto je u teškom stanju, priključen je na mehaničku ventilaciju i nakon što je njegovo stanje stabilizovano transportovan je na Klinku za plastičnu hirurgiju u Beograd", rekli su u šabačkoj bolnici.

U Dublju mještani nerado komentarišu nesvakidašnji obračun komšija koji žive preko puta. Navode da je D.Z. prije nego što se uputio kod komšije cijelo veče sjedio u kafani i pio, a kasnije izgubio skrivajući se od policije.

Navodno je u nedjelju ujutro sa porodicom stupio u kontakt i poručio da se živ neće vratiti kući.

Sa lisicama na rukama je priveden u policijsku stanicu u Bogatiću, a u ponedjeljak će uz krivičnu prijavu za pokušaj ubistva biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Šapcu.

(Telegraf)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije