Ex -Yu

Uhapšen muškarac zbog silovanja djevojčice i više krađa

Uhapšen muškarac zbog silovanja djevojčice i više krađa
Foto: Ilustracija | Uhapšen muškarac zbog silovanja djevojčice i više krađa

VELIKA PLANA - Policija u Velikoj Plani uhapsila je robijaša L. B. (29) zbog sumnje da je devojčicu (14) tjerao da ga oralno zadovoljava. On je, prema saznanjima "Blica", u vrijeme izvršenja krivičnog djela bio na slobodnom vikendu iz zatvora.

Nesrećna djevojčica je napstvovana u aprilu ove godine, a cijelu priču ispričala je roditeljima nakon dva dana.

“Ona je rekla da joj je muškarac prIJetio i da je morala u kući da ga oralno zadovolji. Takođe je dodala da je nije povrijedio što su i ljekari ustanovili”, dodaje sagovornik.

Za tri mjeseca bjekstva L. B. je krao po vikendicama i okolnim kućama, a sumnja se i da je izvršio dva neovlašćena korišćenja tuđeg vozila na području Velike Plane i Svilajnca.

On je iz kuća i pomoćnih objekata najčešće krao tehničku robu i alate, a dva automobila je ukrao iz garaža gdje su bili parkirani, sa ključevima u kaseti.

Intenzivnim operativnim radom policija je locirala osumnjičenog, a potom ga i uhapsila, a automobile i dio ukradenih predmeta pronašla i vratila vlasnicima.

L. B. je, po nalogu tužioca, određeno policijsko zadržavanje, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden Višem javnom tužilaštvu u Smederevu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije