Ex -Yu

Uhapšena dva narko-dilera, zaplijenjeno 67 kilograma droge

Uhapšena dva narko-dilera, zaplijenjeno 67 kilograma droge
Foto: Srna | Uhapšena dva narko-dilera, zaplijenjeno 67 kilograma droge

BEOGRAD - U Beogradu je policija uhapsila dva narko-dilera i zaplijenila 67 kilograma droge.

Nakon višemjesečnog rada, policija je sinoć u Beogradu uhapsila dva lica prilikom primopredaje droge, odnosno 32 kilograma amfetamina i 35 kilograma marihuane.

Uhapšena su lica čiji su inicijali Ž.M. i S.Z., a tom prilikom je zaplijenjen i jedan pištolj s prigušivačem i velika količina municije, pri čemu je pištolj imao izbrušene brojeve, a uhapšeni i silikonske maske, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Srbije.

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin rekao je da sve ovo govori da uhapšeni narko-dileri nisu samo trgovali drogom, već da su se pripremali i za neko teže krivično djelo, ali da će istraga utvrditi koje.

"Za narko-dilere na našim ulicama jednostavno nema mesta, a pripadnici Uprave kriminalističke policije, pripadnici MUP-a nikada ne gube iz vida da je jedno od najtežih dela, jedan od najtežih udara na naš svakodnevni način života prodaja droge. Za dilere nema mesta", poručio je Vulin.

Uhapšeni su osumnjičeni za krivična djela neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet droge i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Određeno im je zadržavanje do 48 časova, poslije čega će biti predati Višem javnom tužilaštvu na dalju nadležnost i postupanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije