Ex -Yu

Pratite nas na Google news

Uhapšena osoba koja je trebala da kupi "Megatrend"

Uhapšena osoba koja je trebala da kupi "Megatrend"
Foto: N.N. | Uhapšena osoba koja je trebala da kupi "Megatrend"
Srna

BEOGRAD- Dejan Đorđević, koji je kupac Univerziteta "Megatrend" u Beogradu, uhapšen je danas zbog sumnje da je lažno prijavio da je nad njim izvršeno razbojništvo.

Đorđević je uhapšen po nalogu Trećeg osnovnog tužilaštva u Beogradu.

Osumnjičenom se na teret stavlja krivično djelo lažno prijavljivanje, a u tužilaštvu će biti ispitan u ponedjeljak, 9. novembra, rečeno je Tanjugu u tom tužilaštvu.

Đorđević je lažno prijavio da su mu sinoć u stan ušla tri nepoznata muškarca i oduzela mu dva televizora i lakše ga povrijedila.

Ispostavilo se da su u pitanju vlasnici stana kojima je osumnjičeni dugovao novac za kiriju i koji su mu prethodno najavili svoj dolazak.

Policija je identifikovala i obavila razgovor sa dvojicom muškaraca koji su osumnjičeni da su napali Đorđevića, a riječ je o vlasniku stana i njegovom sinu, od kojih iznajmljuje tu nekretninu, prenose "Večernje novosti".

Oni su izjavili policiji da su juče došli u stan kako bi pokušali da iz njega izbace Đorđevića, jer mjesecima ne plaća kiriju. Prethodno su mu i pisanim putem najavili svoj dolazak.

Iz stana su iznijeli dva televizora koji su njihovo vlasništvo. Policija je o svemu obavijestila nadležno tužilaštvo, koje je naložilo da se povodom ovog događaja dostavi izvještaj.

Osim što je prijavio napad, Đorđević je zatražio i ljekarski izvještaj i konstatovane su mu lakše tjelesne povrede.

Dosadašnji vlasnik Univerziteta "Megatrend" Mića Jovanović izjavio je da je tražio raskid ugovora sa Đorđevićem, nakon što je ustanovio da kupac nema novca.

Đorđević je, međutim, demantovao da je podnesen zahtjev za raskid ugovora i tvrdi da na njegovu adresu nije upućen zahtjev, prijedlog ili ponuda da se raskine ugovor o kupovini "Megatrenda".

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Adriatic osiguranje suvereno drži lidersku poziciju na tržištu Bosne i Hercegovine

Marketing tim / 16.01.2020 00:00

Adriatic osiguranje već drugu godinu zaredom tržišni je lider na ukupnom tržištu osiguranja BiH. Tržišni udio Adriatic osiguranja u premiji Društava sa sjedištem u FBiH iznosi 12,9%.

Bruto zaračunata premija Društva za 2019. godinu iznosi 68.450.802 KM, uz ostvareni rast od 4% u odnosu na 2018. godinu.

U portfelju Društva nalaze se sve vrste životnih i neživotnih osiguranja, a većinu portfelja čini osiguranje od automobilske odgovornosti u kojem su također tržišni lider, s udjelom od 18,9 % u premiji Društava sa sjedištem u FBiH.

Ovakvi rezultati potvrda su dobrog poslovnog smjera, u kojem su glavne odrednice  inovativan i dinamičan pristup tržištu, personalizirane ponude i izgrađen odnos povjerenja s osiguranicima, a sve to, naravno, uz kvalitetnu ponudu osigurateljnih proizvoda.

Adriatic osiguranje zahvaljuje svojim osiguranicima na vjernosti.

Najčitanije