Ex -Yu

Pratite nas na Google news

Uhapšeni Rusi osumnjičeni za pljačku splitske zlatare

Uhapšeni Rusi osumnjičeni za pljačku splitske zlatare
Foto: Screenshot | Uhapšeni Rusi osumnjičene za pljačku splitske zlatare
Fena

SPLIT - Splitska policija uhapsila je sinoć u Podstrani trojicu muškarca koje sumnjiči da su prošle sedmce opljačkali sedam kilograma zlata iz zlatare u centru Splita.

Kako Hina saznaje u policiji, osumnjičeni su ruski državljani smješteni u apartmanu u Podstrani. 

Pronađeno je i svih sedam kilograma ukradenog zlata, vrijednog dva miliona kuna (oko 520.000 KM).

Zlataru "Đonlić" opljačkala su 4. novembra trojica maskiranih muškaraca. Prvo su otvorili rolo vrata, potom razbilo staklo i ukrali sav nakit. Nakon što su otišli iz zlatare spustili su rolo vrata i pobjegli.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Adriatic osiguranje suvereno drži lidersku poziciju na tržištu Bosne i Hercegovine

Marketing tim / 16.01.2020 00:00

Adriatic osiguranje već drugu godinu zaredom tržišni je lider na ukupnom tržištu osiguranja BiH. Tržišni udio Adriatic osiguranja u premiji Društava sa sjedištem u FBiH iznosi 12,9%.

Bruto zaračunata premija Društva za 2019. godinu iznosi 68.450.802 KM, uz ostvareni rast od 4% u odnosu na 2018. godinu.

U portfelju Društva nalaze se sve vrste životnih i neživotnih osiguranja, a većinu portfelja čini osiguranje od automobilske odgovornosti u kojem su također tržišni lider, s udjelom od 18,9 % u premiji Društava sa sjedištem u FBiH.

Ovakvi rezultati potvrda su dobrog poslovnog smjera, u kojem su glavne odrednice  inovativan i dinamičan pristup tržištu, personalizirane ponude i izgrađen odnos povjerenja s osiguranicima, a sve to, naravno, uz kvalitetnu ponudu osigurateljnih proizvoda.

Adriatic osiguranje zahvaljuje svojim osiguranicima na vjernosti.

Najčitanije