Ex -Yu

Uhapšeni dileri u Beogradu, zaplijenjeni heroin i kokain

Uhapšeni dileri u Beogradu, zaplijenjeni heroin i kokain
Foto: Tanjug | Uhapšeni dileri u Beogradu, zaplijenjeni heroin i kokain

BEOGRAD - U Srbiji je policija uhapsila osam članova organizovane kriminalne grupe i zaplijenila veću količinu narkotika i oko 28.000 evra, za koje se sumnja da potiču od prodaje droge, kao i tri motorna vozila.

Sumnja se da su pripadnici ove grupe na području Beograda i u drugim gradovima Srbije prodavali heroin, amfetamin i kokain, tako što su drogu zakopavali u staklenim i plastičnim posudama na unaprijed obilježenim mjestima, gdje su je kupci preuzimali i ostavljali novac.

U više odvojenih akcija, kao i prilikom pretresa osam stanova i četiri vozila koje su osumnjičeni koristili, policija je pronašla oko 14 kilograma amfetamina, oko 1,7 kilograma heroina, manju količinu kokaina i oko tri kilograma smjese za miješanje, saopšteno je iz MUP-a Srbije.

Zbog sumnje da su izvršili krivična djela udruživanje radi vršenja krivičnih djela i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet droge uhapšeni su R.P, D.B, U.D, N.P, S.T, J.R, S.Đ. i M.G.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Tužilaštvu za organizovani kriminal.

Hapšenje su sproveli pripadnici Službe MUP-a Srbije za borbu protiv organizovanog kriminala, u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije