Ex -Yu

Ukrali mu vozilo na Manjači, pa ga drugari iznenadili

Ukrali mu vozilo na Manjači, pa ga drugari iznenadili
Foto: Pixnio | Ukrali mu vozilo na Manjači, pa ga drugari iznenadili

SREMSKI KARLOVCI, BANJALUKA - Marku iz Sremskih Karlovaca su ukrali kvad na Manjači, kako kažu, nije se odvajao od njega i kada je vidio da ga nema, nije mu bilo lako. Ali, njegovi drugari, tačnije njih 40 je odlučilo da prijatelja usreće i kupe mu isti.

Marku su nedavno ukrali kvad - CFORCE 850XC. Međutim, njegovih 40 drugara se udružilo i sakupilo novac kako bi mu kupili novi, isti model koji je imao.

Do trenutka uručenja ništa nije znao, a uz kvad je dobio i opremu za vozilo od svojih prijatelja.

"Telegraf" je uspio da dođe do Marka B. (27) iz Sremskih Karlovaca koji je dobio poklon od drugara. 

"Bili smo na Manjači kao i svake godine, i tada je jedan prijatelj vidio da mi je nestao kvad. Tragali smo za njim dva dana i nismo uspjeli da ga nađemo, kontaktirali smo i policiju, ali ništa se ne dešava", priča Marko.

Još je dodao kako je izgledalo iznenađenje:

"Ništa znao nisam, zvali su me na roštilj, to je kod nas tradicija stalno neko pravi neka druženja. Bilo mi je čudno jer sam tamo vidio mog brata i još neke ljude koji se ne poznaju međusobno, ali su se oni povezali i kupili mi isti kvad sa istom opremom. Ovo je sjajan gest, vraćaju vjeru u ljude. Moram da napomenem da je CFORCE Srbija učestvovao u akciji , kao i Stanislav Vinčić, Dragan Vujković i Branko Stojić", priča Marko.

Vezane vijesti:

Policiji prijavljena krađa kvada na zboru u Stričićima

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije