Ex -Yu

Umro brat osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić (2)

Umro brat osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić (2)
Foto: Tanjug | Umro brat osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić (2)

BOR - D. D. (40), brat osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić (2), koji je priveden bio zbog sumnje da je pomagao u zločinu, umro je u pritvoru u PU Bor.

Njegovu smrt potvrdio je MUP Srbije u saopštenju.

"Osumnjičeni D. D. (40) iz Bora kome je u subotu određeno zadržavanje do 48 sati zbog postojanja osnova sumnje da je pomogao D. D. (50) osumnjičenom za teško ubistvo dvogodišnje Danke Ilić nakon izvršenog krivičnog djela, preminuo je noćas u Policijskoj upravi u Boru", navedeno je u saopštenju.

"D. D. je u ranim jutarnjim satima pozlilo i uprkos pravovremenom reagovanju policijskih službenika i lekara Doma zdravlja u Boru koji su pokušali reanimaciju on je u 3,10 časova preminuo, a od strane lekara mrtvozornika konstatovana je prirodna smrt", stoji u saopštenju MUP-a Srbije.

O događaju je odmah obavešteno Više javno tužilaštvo u Zaječaru koje je naložilo obdukciju na Institutu za sudsku medicinu u Beograd.

Podsetimo, nešto poslije 12.30 časova pred kuću Dejana D. u Zlotu, u kojem je ostala samo majka osumnjičenog, pojavila se ekipa Hitne pomoći.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije