Ex -Yu

Užas kod Vršca: Izbo suprugu, zapalio kuću pa se objesio o traktor

Užas kod Vršca: Izbo suprugu, zapalio kuću pa se objesio o traktor
Foto: grude-online.info / Ilustracija | Užas kod Vršca: Izbo suprugu, zapalio kuću pa se objesio o traktor

Jon Nistor (66) izbo je nožem bivšu suprugu Vetutu Nistor (54), državljanku Rumunije, u njihovoj porodičnoj kući u selu Veliko Središte kod Vršca, nakon čega je kuću zapalio, pa se objesio se o traktor.

Kako "Kurir" nezvanično javlja, tragedija se dogodila u četvrtak oko 23 sata u Vinogradarskoj ulici, nakon svađe Jona i Vetute, a Jon je, navodno, mobilnim telefonom snimao kako ubija ženu i pali kuću.

"Vetuta je nekoliko dana provela u bolnici. U četvrtak je puštena iz te ustanove i došla je kući. Sat pre ponoći njen bivši muž došao je u kuću u kojoj su, iako su se u novembru razveli, živeli zajedno. Najpre su se žestoko posvađali, a potom je počeo horor", navodi neimenovani izvor pomenutog lista.

Kako kaže, muškarac je potom, najvjerovatnije u naletu ljubomore, uzeo nož iz kuhinje i nasrnuo na nesrećnu ženu.

"Najpre ju je optužio da ga vara, a potom je otišao u kuhinju, uzeo nož i ubo je nekoliko puta. Nakon toga je upaljačem zapalio prostoriju u kojoj su se nalazili, a potom izašao i ostavio suprugu u vatri", kaže sagovornik.

Kako dodaje, žena je u tom trenutku još uvijek bila živa, pa je uspjela da ustane i priđe prozoru.

"Tako krvava i ranjena, Vetuta je nekako skočila kroz prozor kako bi se spasila, ali je na pločniku pored kuće preminula, o čemu svedoče i tragovi krvi", dodaje on.

Kaže da je Jon za to vrijeme pripremao omču kako bi se objesio.

"Dok je njegova supruga krvarila i borila se za život, on je uzeo kanap, napravio omču i izašao u dvorište. Kanap je vezao za krov traktora, omču stavio oko vrata i obesio se", dodaje izvor Kurira.

Tijela bivših supružnika pronašli su vatrogasci, koji su, na poziv komšija, brzo došli da ugase požar.

Komšije kažu da su se Jon i Vetuta često svađali, kao i da je muškarac zbog nasilja u porodici ranije imao zabranu prilaska.

"Bili su u lošim odnosima. Jon ju je, navodno, i tukao, pa je zbog toga imao zabranu prilaska. Na kraju su ipak ostali zajedno u toj kući. Užasna tragedija. Oni imaju trudnu ćerku, a Vetuta ima i dvoje dece iz prethodnog braka", pričaju komšije.

(Kurir)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije