Ex -Yu

Voz potpuno smrskao auto, poginuo mladi par

Voz potpuno smrskao auto, poginuo mladi par
Foto: N.N. | Voz potpuno smrskao auto, poginuo mladi par

KARLOVAC - Teretni voz koji je udario putnički automobil danas oko podneva na pružnom prelazu u blizini turističkog naselja Osor kod Karlovca, uspio se zaustaviti tek 200 metara dalje, a s njim i vozilo koje je gurao.

Prema informacijama s mjesta događaja, koje donosi “Ka portal”, prije udara čula se glasna sirena iz lokomotive, a nakon udara zvukovi kočenja i struganja.

Radio “Mrežnica” piše da je slika na mjestu nesreće stravična, automobil je u potpunosti smrskan, a nesrećnim ljudima nije bilo spasa.

Mediji navode da je stradao mlađi bračni par iz Karlovca u tridesetim godinama koji u vikend naselju Osor imaju vikendicu, a kupili su je nedavno, prije mjesec ili dva.

U stravičnoj nesreći koja se dogodila oko podne u Donjem Zvečaju kod Duge Rese poginule su dvije osobe, potvrđeno je portalu “Indeks” u policiji.

Ovaj portal navodi da je pod još nerazjašnjenim okolnostima došlo do sudara voza i automobila, a stradali su putnici iz automobila.

Ekipa hitne medicinske službe i vatrogasci koji su ubrzo stigli, nažalost, nisu bili od pomoći, jer su povrede na unesrećenima bile preteške.

Iz policije su rekli da je uviđaj u toku, te da će više informacija biti poznato kasnije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije