Ex -Yu

Vučić: 4. avgust užasan dan za svakog Srbina

Vučić: 4. avgust užasan dan za svakog Srbina
Foto: Tanjug | Vučić: 4. avgust užasan dan za svakog Srbina

KRUŠEDOL - Danas su Srbi, ma gdje da žive, apsolutno ujedinjeni i znaju šta im je činiti u budućnosti, poručio je večeras iz Krušedola predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, na obilježavanju 24 godine od akcije "Oluja", i istakao da je posebno ponosan, jer su svi Srbi na današni dan, ma gdje da su na planeti, ujedinjeni.

"Posebno sam ponosan, i molim vas da ih pozdravite, jer su sa nama svi srpski politički predstavnici iz Crne Gore - za razliku od zvanične Podgorice, koja svoje predstavnike šalje na Dan pobede u Knin. Sa nama su i predstavnici našeg naroda iz Slovenije, Severne Makedonije, a posebno veliki pozdrav predstavnicima SNV iz Hrvatske", rekao je Vučić u Krušedolu.

Kako je rekao, danas je, 4. avgust, težak, užasan dan za svakog Srbina ma gdje na planeti da živi.

Foto: Srna
Foto: Srna

"Rekao sam ovo, jer kao što vidite danas u obeležavanju ovog dana možemo svi da budemo ujedinjeni, ne mislimo uvek isto, ali danas su Srbi, ma gde da žive, apsolutno ujedinjeni i znaju šta im je činiti u budućnosti ", ističe Vučić.

Foto: Srna
Foto: Srna

Zahvalan je Miloradu Dodiku na inicijativi koju su pokrenuli prije 6 godina, da se zajednički obilježava stradanje srpskog naroda i pamte srpske žrtve.

Foto: Srna
Foto: Srna

"Pokrenuli smo nešto što je promenilo kulturu sećanja, pokrenuli smo i drugačiju budućnost našeg naroda", ističe on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije