Ex -Yu

Vučić: Nikome nećemo dozvoliti da razbija jedinstvo srpskog naroda

Vučić: Nikome nećemo dozvoliti da razbija jedinstvo srpskog naroda
Foto: Tanjug | Vučić: Nikome nećemo dozvoliti da razbija jedinstvo srpskog naroda

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da nikome neće dozvoliti da razbija jedinstvo srpskog naroda gdje god da žive Srbi.

 

“Gdje god da žive Srbi uvek ćemo imati jedinstvo našeg naroda, uvijek ćemo imati isto ime i prezime srpsko, i nikome nećemo dozvoliti da to sruši”, rekao je Vučić na predizbornom skupu stranaka okupljenih oko Srpske napredne stranke u Beogradu.

Vučić je tokom obraćanja razvio zastavu Srbije koju je nedavno razvio u UN i naveo da su mu u regionu i u svijetu svi zamjerili što je to učinio.

“Zasmetala im je naša srska trobojka, naša srpska zastava. Pitaju se zašto toliko volimo svoju zastavu. Ničiju zastavu ne mrzimo, ali svoju volimo najviše na svetu. Ova naša trobojka je danas simbol otpora, slobode, pravde i pobede. Niko ovu zastavu ne može i nikada neće pobediti”, poručio je Vučić, prenose agencije.

Skupu u Hali sportova "Ranko Žeravica" na Novom Beogradu prisustvovali su kandidat koalicije za gradonačelnika Beograda Aleksandar Šapić, predsjednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić, predsjednik stranke "Zavetnici" Milica Đurđević Stamenkovski, gradonačelnik Ljubljane Zoran Јanković i drugi.

U Srbiji će 2. juna biti održani izbori u 66 jedinica lokalne samouprave, a biraju se i odbornici više beogradskih i niških opština.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije