Ex -Yu

Vučić: Više verujem Trampu, nego Stejt departmentu

Vučić: Više verujem Trampu, nego Stejt departmentu
Foto: Tanjug | Vučić: Više verujem Trampu, nego Stejt departmentu
Tanjug

BEOGRAD - SAD će od septembra krenuti sa svojim inicijativama po pitanju KiM, ocijenio je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i istakao da će stav SAD biti jedinstven, ali da svakako neće biti lagan za nas ni na koji način.

Vučić je na pitanje novinara, kako vidi to što je juče ministar spoljnih poslova iz Vašingtona rekao da SAD odustaje od autopilot spoljne politike i da se okreće kreativnijem pristupu, iako je ta izjava izrečena pre ostavke Ramuša Hardinaja, i šta bi takava kreativnija politika mogla da znači, kazao da ne vjeruje da za nas tu ima dobrih stvari.

"Mnogo više verujem da za nas tu nema idelane stvari i nema dobrih stvari, mnogo više verujem Trampu i njegovim ljudima i sekretaru za nacionalnu bezbendost Boltonu, nego što verujem mnogim ljudima u Stejt departmentu", kazao je Vučić.

Dodaje da će SAD izaći sa svojim jedinstvenim stavom.

"Od septembra kada SAD bude krenula sa svojim inicijativama koje očekujem, njihov stav biće potpuno jedinstven, ali svakako neće biti lagan za nas ni na koji način, šta god bilo i kako god bilo", napomenuo je Vučić

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije