Ex -Yu

Vulin: Dok god je Vučić na čelu Srbije, marihuana neće biti legalizovana

Vulin: Dok god je Vučić na čelu Srbije, marihuana neće biti legalizovana
Foto: Tanjug/ OMK MUP Srbije | Vulin: Dok god je Vučić na čelu Srbije, marihuana neće biti legalizovana
Tanjug

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin posjetio je danas Studentski grad na Novom Beogradu i razgovarao sa studentima povodom obilježavanja 26. juna - Međunarodnog dana protiv zloupotrebe i nezakonite trgovine drogama.

Vulin je istakao da lake i teške droge ne postoje i da marihuana u Srbiji neće biti legalizovana dok god je na čelu Srbije Aleksandar Vučić.

"Čak 80 posto krivičnih dela nastaje i proističe zbog droge. Srpska policija nastavlja žestoku borbu protiv organizovanog kriminala i narko-dilera koji zarađuju ogromne svote novca trujući našu decu, našu omladinu. Lake i teške droge ne postoje, i baš kao što hapsimo one s kilogramima kokaina ili heroina, isto tako hapsimo i one sa jednim džointom. Dok je predsednik Vučić na čelu Srbije, dok sam ja ministar unutrašnjih poslova, marihuana neće biti legalizovana u našoj državi", poručio je ministar unutrašnjih poslova prilikom razgovora sa studentima.

On je naglasio da je Studentski grad kontrolisano mjesto, bezbjedno mjesto, ustanova koja ima svoja jasna pravila koja se poštuju.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije