Ex -Yu

Vulin: Silu su pokazali, ali istinu nisu ubili

Vulin: Silu su pokazali, ali istinu nisu ubili
Foto: Tanjug/AP | Vulin: Ovo je pobjeda Srbije i njenih iskrenih prijatelja

Za nas Srbe ovo je dan ponosa i dan poslije koga treba da svoju politiku uskladimo sa rezultatima glasanja, izjavio je potpredsjednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vulin nakon usvajanja rezolucije.

"Tražili ste lisicu, naišli ste na vuka. Njemačka, SAD i njihove kolonije su mislile da su Srbi lak plijen. Od zemalja koje su ratovale protiv Srba očekivao sam da nas bolje poznaju i više cijene. Silu su pokazali, ali istinu nisu ubili. Više zemalja članica UN nisu podržale rezoluciju, nego što jesu", rekao je Vulin.

Vulin je poručio da je "ovo pobjeda Srbije, njenih iskrenih prijatelja i pobjeda nevjerovatne upornosti i čelične volje predsjednika svih Srba Aleksandra Vučića".

"Istorija nepogrešivo bira ko će je činiti, a Srbi ko će ih voditi. Za nas Srbe ovo je dan ponosa i dan poslije koga treba da svoju politiku uskladimo sa rezultatima glasanja. Svako nam je rekao šta misli o nama, mi Srbi sami biramo prijatelje, ali nas i neprijatelji sami izaberu", poručio je Vulin nakon izglasavanja sramne rezolucije o Srebrenici u Skupštini Ujedinjenih nacija, prenosi RTRS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije