Ex -Yu

Vulin: Pogibija pilota udarac i tragedija za čitavu zemlju

Vulin: Pogibija pilota udarac i tragedija za čitavu zemlju
Foto: Tanjug | Vulin: Pogibija pilota udarac i tragedija za čitavu zemlju

BEOGRAD - Ministar odbrane Aleksandar Vulin uputio je telegram saučešća porodicama poginulih pilota u kojem se navodi da je Srbija ostala bez dvojice pilota koji su odbranu svoje zemlje i naroda stavljali iznad svega.

Vulin je naveo da je gubitak svakog ljudskog života tragedija za porodicu i prijatelje, a da je smrt vojnika udarac i tragedija za čitavu zemlju i narod.

"Izgubili smo drugove, oficire, borce, a Srbija je ostala bez dvojice pilota koji su odbranu svoje zemlje i naroda stavljali iznad svega. Utehe nema, ima samo saznanja da smo imali čast da s njima učimo i radimo", naveo je Vulin u telegramu povodom smrti pilota majora Dejana Krsnika i kapetana prve klase Zvonka Vasiljevića.

Ministar je naglasio da vojska nikada ne zaboravlja i zauvijek pamti hrabrost i vjernost svojih pripadnika i poručio da vojska nikada ne napušta svoje najbolje i da će brinuti o porodicama stradalih pilota.

"Molim vas u ime svih pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije i u svoje lično ime da primite izraze našeg najdubljeg i najiskrenijeg saučešća", stoji u telegramu saučešća ministra Vulina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije