Ex -Yu

Pratite nas na Google news

Zabili se mopedom u brdo, mladić poginuo, djevojka povrijeđena

Zabili se mopedom u brdo, mladić poginuo, djevojka povrijeđena
Foto: Ilustracija | Zabili se mopedom u brdo, mladić poginuo, djevojka povrijeđena
N.N.

Jedna osoba je smrtno stradala, a druga je povrijeđena u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila iza ponoći na predjelu Batahovine u Dubrovniku.

Do nesreće je došlo kada se 19-godišnjak koji je upravljao mopedom zabio u brdo. On se kretao iz pravca Dubrovnika u pravcu Sustjepana, a u jednom trenutku je, iz neutvrđenih razloga, vozilom skrenuo desno i udario u brdo, javlja "Dubrovački dnevnik".

Usljed udara, 19-godišnji vozač i njegova 18-godišnja suputnica pali su na trotoar, a moped je nastavio nekontrolisano da se kreće po trotoaru.

Mladić je preminuo na licu mjesta, dok je djevojka lakše povrijeđena.

I djevojka, i mladić su za vrijeme vožnje nosili zaštitne kacige.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Adriatic osiguranje suvereno drži lidersku poziciju na tržištu Bosne i Hercegovine

Marketing tim / 16.01.2020 00:00

Adriatic osiguranje već drugu godinu zaredom tržišni je lider na ukupnom tržištu osiguranja BiH. Tržišni udio Adriatic osiguranja u premiji Društava sa sjedištem u FBiH iznosi 12,9%.

Bruto zaračunata premija Društva za 2019. godinu iznosi 68.450.802 KM, uz ostvareni rast od 4% u odnosu na 2018. godinu.

U portfelju Društva nalaze se sve vrste životnih i neživotnih osiguranja, a većinu portfelja čini osiguranje od automobilske odgovornosti u kojem su također tržišni lider, s udjelom od 18,9 % u premiji Društava sa sjedištem u FBiH.

Ovakvi rezultati potvrda su dobrog poslovnog smjera, u kojem su glavne odrednice  inovativan i dinamičan pristup tržištu, personalizirane ponude i izgrađen odnos povjerenja s osiguranicima, a sve to, naravno, uz kvalitetnu ponudu osigurateljnih proizvoda.

Adriatic osiguranje zahvaljuje svojim osiguranicima na vjernosti.

Najčitanije