Ex -Yu

Pratite nas na Google news

Zaev o slučaju "Reket": Svako mora da odgovara

Zaev o slučaju "Reket": Svako mora da odgovara
Foto: N.N. | Zaev o slučaju "Reket": Svako mora da odgovara
Tanjug

SKOPLJE - Premijer Severne Makedonije Zoran Zaev, komentarišući objavljeni video materijali na italijanskom portalu "Verita“, u kome se u jednom razgovoru o iznudi novca u zamjenu za oslobađanje od pritvora čuje glas i šefice Specijalnog tužilaštva u toj zemlji Katice Janeve, na svom Fejsbuk profilu je napisao da "istraga mora da otkrije sve detalje“.

"Svako mora da odgovara za svoje postupke. Građani zaslužuju pravdu“, napisao je Zaev nakon objavljivanja video materijala u kome se čuju razgovori lica koju su osumnjičeni ili optuženi u predmetima "Reket“ i "Imperija“. 
 
"Verita“ je danas objavila novi video snimak o slučaju "Reket“ u Sjevernoj Makedoniji u kome se, tokom telefonskog razgovora šoumena Bojana Jovanovskog - poznatog kao Boki 13, i skopskog biznismena Jordana Kamčeva, čuje glas šefice Specijalnog tužilaštva u Severnoj Makedoniji Katice Janeve koja kaže Kamčevu da "ne brine ništa, jer će sve biti ok“. 
 
Bojan Jovanovski i biznismen Zoran Milevski iznudili su od Kamčeva preko milion evra u zamjenu za oslobađanje od pritvora, obećavši da Janeva neće zahtjevati njegovo produženje. 
 
Šefica Specijalnog tužilaštva u Sjevernoj Makedoniji Katica Janeva, nakon objavljivanja snimka o iznudi novca na portalu "Verita“ u kome se čuje i njen glas, izjavila je da je "frapirana zbog toga što se njeni postupci kao tužioca dovode u korelaciju sa slučajem "Reket''". 
 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije