Ex -Yu

Zapalio se aparat za kiseonik, pacijent preminuo

Zapalio se aparat za kiseonik, pacijent preminuo
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL | Zapalio se aparat za kiseonik, pacijent preminuo

VARAŽDIN - U specijalizovanoj bolnici za hronične bolesti u Novom Marofu preminuo je pacijent nakon što se zapalio aparat za kiseonik na koji je čovjek bio spojen.

"Danas u 12:29 na 112 je dojavljeno da je u Specijalnoj bolnici za hronične bolesti Novi Marof na Odjelu produženog liječenja došlo do požara aparata za kiseonik, na koji je bio priključen pacijent, koji je, usljed požara i zadobijenih povreda, preminuo", objavila je policija.

Uviđaj je u toku, a oglasili su se iz Varaždinske bolnice.

"Danas se u Opštoj bolnici Varaždin dogodio tragičan događaj u kojem je smrtno stradao pacijent na produženom liječenju u Službi za produženo liječenje i palijativnu njegu Novi Marof. Direktor prim. dr. sc. Nenad Kudelić Opšte bolnice Varaždin odmah je zatražio od svih službi da poduzmu sve potrebne radnje za sigurnost svih pacijenata i zaposlenih koji se u ovom trenutku nalaze u zgradi Službe za produženo liječenje i palijativnu njegu Novi Marof, gdje se dogodio tragičan događaj. Odmah po tragičnom događaju Uprava Opšte bolnice Varaždin obavijestila je izrazivši duboko žaljenje porodica pacijenta", naveli su iz bolnice.

(Index.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije