Ex -Yu

Zaplijenjena 23 kilograma droge, uhapšene tri osobe

Zaplijenjena 23 kilograma droge, uhapšene tri osobe
Foto: MUP Srbije | Zaplijenjena 23 kilograma droge, uhapšene tri osobe

​BEOGRAD - Policija je zaplijenila oko 23 kilograma raznih narkotika i uhapsila tri osobe, jednu iz Beograda i dvije iz Smedereva, zbog sumnje da su preprodavale drogu, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Srbije.

Zaplijenjena su dva kilograma amfetamina, kilogram ekstazija, 350 grama kokaina i više od 20 kilograma marihuane, a otkrivena je i laboratorija za proizvodnju amfetamina, odnosno sintetičke droge.

Uhapšeni su Beograđanin čiji su inicijali D.J./34/ i dvije osobe iz Smedereva L.F. /20/ i M.M. /20/ zbog sumnje da su izvršili krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet droge.

Iz MUP-a je navedeno da se L.F. i M.M. sumnjiče da su kupili oko pola kilograma marihuane od D.J. radi dalje preprodaje, a pretresom stana u Beogradu koji koristi D.J. pronađena je laboratorija za proizvodnju amfetamina.

Pretresom stana pronađena su i dva kilograma proizvedenog amfetamina, upakovanog u plastične kese, pripremljenog za dalju prodaju, kilogram ekstazija i oko 18 kilograma marihuane.

U saopštenju je navedeno da je pretresom druga dva stana koje koristi D.J. pronađeno i više od dva kilograma marihuane i 350 grama kokaina.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će uz krivičnu prijavu biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije