Ex -Yu

Zaplijenjeno više od 120 kg ekstazija, uhapšen i državljanin BiH

Zaplijenjeno više od 120 kg ekstazija, uhapšen i državljanin BiH
Foto: Ilustracija | Zaplijenjeno više od 120 kg ekstazija, uhapšen i državljanin BiH
Srna

BEOGRAD - Četiri osobe su uhapšene, među kojima je i državljanin BiH, zbog sumnje da su trgovali drogom, a zaplijenjen je oko 121 kilogram ekstazija.

Uhapšeni su N.P. (42) iz Kragujevca, D.N. (35) iz Lazarevca, državljanin BiH G.J. (48) i turski državljanin U.J. (46).

Policija je u Batočini, prilikom pregleda vozila marke pasat kojim je upravljao N.P., iza suvozačevog sjedišta pronašla kesu u kojoj su se nalazila četiri paketa sa više od osam kilograma ekstazija u obliku tableta, saopštio je MUP Srbije.

Nakon toga u pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala u Beogradu, u prtljažniku vozila marke kia sorento, u kojem su bili D.N. i U.J, pronašli pet kartonskih kutija u kojima se nalazilo 56 paketa sa oko 113 kilograma ekstazija, koja je, kako se sumnja, preuzeta u Batočini radi dalje prodaje.

Potom je pripadnici Službe u Malom Požarevcu uhapsili G.J. koji se tereti da je ekstazi predao trojici osumnjičenih radi dalje prodaje.

Uhapšenoj četvorici na teret je stavljeno da izvršili krivična djela udruživanje radi vršenja krivičnih djela i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Određeno im je zadržavanje do 48 časova i uz krivičnu prijavu će biti predati Tužilaštvu za organizovani kriminal.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije