Ex -Yu

Zaplijenjeno više od 20 kilograma droge, uhapšena trojica

Zaplijenjeno više od 20 kilograma droge, uhapšena trojica
Foto: N.N. | Zaplijenjeno više od 20 kilograma droge, uhapšena trojica

BEOGRAD - Policija u Srbiji zaplijenila je oko 20 kilograma amfetamina, 10 kilograma marihuane i smjesu za uvećanje količine droge, te uhapsila trojicu muškaraca.

Uhapšeni su muškarci čiji su inicijali D.K. (39) iz Vrbasa, A.Š. (31) i O.V. (46), obojica iz Bačkog Gradišta, zbog postojanja osnova sumnje da su se bavili proizzvodnjom i prodajom droge.

Prilikom policijskog pretresa vozila "pežo" kojim je upravljao A.Š, a suvozač bio D.K, pronađeno je oko 11,5 kilograma amfetamina, a u drugom vozilu "lančija", koje je vozio O.V, pronađeno je oko dva kilograma spida, oko kilogram marihuane i oko pet kilograma smjese za uvećanje količine droge.

Policija je u pretresu kuće O.V. u Bačkom Gradištu pronašla još oko šest i po kilograma spida, oko devet kilograma marihuane, dva litra amfetaminskog ulja, četiri kilograma smjese za uvećanje droge, kao i pet litara metil alkohola.

Kako se sumnja, oni su od amfetaminskog ulja, metil alkohola i drugih supstanci proizvodili amfetamin, prenosi RTS.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Somboru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije