Gradovi

Članovi Predsjedništva mladih DNS-a Banjaluka istupili iz stranke

Članovi Predsjedništva mladih DNS-a Banjaluka istupili iz stranke
Foto: DNS / Dimitrije Vrtić | Članovi Predsjedništva mladih DNS-a Banjaluka istupili iz stranke

BANJALUKA - Članovi Predsjedništva Organizacije mladih DNS-a Banjaluka istupili su iz ove stranke.

Iz te organizacije je saopšteno da je ovaj potez urađen nakon odluke o istupanju iz DNS-a predsjednika Gradskog odbora DNS-a Banjaluka Borivoja Obradovića, kao i ogromne većine članova Predsjedništva Gradske organizacije (GO) DNS-a Banjaluka, ali i zbog, kako navode, neargumentovanih napada i lažnih navoda noovuspostavljenog povjerenika za Banjaluku Željka Dubravca.

"Jedino nam je preostalo da istupimo iz stranke koju smo stvarali svojim angažovanjem i žalosno je da nakon izbornog rezultata koji smo samostalno ostvarili na bazi jasno definisanih politika i date riječi bilo ko pokušava da negira sve što smo uradili", navodi se u saopštenju.

U saopštenju se ističe da niko, pa ni lider stranke, nema pravo da se igra sa radom ove organizacije, te rezultatima i stavovima o kojima, kako navode, Dubravac nije informisan.

"Na našu žalost DNS Banjaluka postoji samo na papiru, a mi nećemo da budemo u službi nečijih interesa i bilo čiji dekor", kažu u ovoj organizaciji.

Saopštenje su potpisali zamjenik predsjednika Organizacije mladih DNS-a Banjaluka Dimitrije Vrtić i članovi Predsjedništva ove organizacije i GO DNS-a Banjaluka Filip Malinić, Gordan Pejčić, Savan Vujin, Nina Vuković, Radenko Mijatović, Dejan Štrbac i Vojislav Božić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije