Gradovi

Najmlađa beba dobila dječija kolica

Najmlađa beba dobila dječija kolica
Foto: N.N. | Najmlađa beba dobila dječija kolica

BIJELJINA - Beba Vesna Filipović, rođena 12. maja, nagrađena je kolicima jer je najmlađi učesnik među stotinu prijavljenih za manifestaciju "Konferencija beba", koja je održana danas u Bijeljini.

U ime organizatora Gradske uprave Bijeljina Ljubica Mlađenović rekla je da je najstarija beba Miloš Krunić, rođen 28. juna prošle godine, a najstariji blizanci su Duško i Sofija Banjac, dok porodica Nikolaja Arsenovića ima najviše djece.

Rukovodilac projekta "Socijalizacija djece Republike Srpske" iz Fonda za dječiju zaštitu Slađana Cvjetković rekla je da Fond već 10 godina podržava ovu manifestaciju tako što nagrađuje porodicu u kojoj ima najviše braće i sestara.

"Nagrađujemo ove porodice odlaskom na ljetovanje u okviru projekta `Socijalizacija djece Republike Srpske`", rekla je je Cvjetkovićeva.

Ona je dodala da bez djece i bez porodice nema budućnosti.

Ovogodišnja manifestacija se sprovodi pod sloganom "Najbrojnija Srpska - najljepša Srpska", u organizaciji Gradske uprave Bijeljina i uz podršku Ministarstva porodice, omladine i sporta, te Fonda za dječiju zaštitu Republike Srpske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije