Gradovi

Pratite nas na Google news

Od iduće sedmice klizalište i škola klizanja u Prijedoru

Od iduće sedmice klizalište i škola klizanja u Prijedoru
Foto: N.N. | Od iduće sedmice klizalište i škola klizanja u Prijedoru
Srna

PRIJEDOR - Na platou Ljetne bašte u Prijedoru iduće sedmice počeće sa radom klizalište i škola klizanja, a zvanično otvaranje najavljeno je za utorak, 17. decembra.

"U nedjelju i ponedjeljak ćemo imati probno klizanje", rekao je danas Srni Mladen Bosančić iz firme "Bonido" Novi Grad koja ovaj posao u gradu na Sani realizuje treću zimu.

On je naveo da će klizalište raditi svakog dana od 10.00 do 22.00 časa, a da će cijena biti ista kao i prošle zime, četiri KM za sat klizanja uz iznajmljene klizaljke.

"I ove zime imaćemo školu klizanja u terminu od 10.00 do 11.00 časova, a polaznici treba da se ovdje kod nas prijave. Predviđeno je da radimo do 1. februara", dodao je Bosančić.

Klizalište i ove godine podržavaju grad Prijedor i prijedorska Fabrika keksa "Mira" iz "Kraš" grupe.

Zvanično otvaranje najavljeno je za utorak u 18.00 časova.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Prilika za mlade političare i političarke iz BiH

Marketing tim / 23.01.2020 00:00

U oktobru 2020. godine održaće se lokalni izbori u BiH, a na listama će biti i mlade osobe do 30 godina starosti, sa ili bez prethodnog političkog iskustva. Mlade vidimo kao ključni resurs za kreiranje novih ideja i stvaranje ugodnijeg ambijenta življenja.

Međutim da bi mladi mogli odgovoriti ovom zadatku i ispuniti očekivanja neophodno je da znaju kako funkcionira politički sistem u BiH, kako da zagovaraju nove ideje i stvaraju promjene i na posljetku da su uvezani s drugim mladima sličnih razmišljanja.

Institut za razvoj mladih KULT razvio je poseban program za omladinske političke lidere i liderice pod nazivom UMiDp, a upravo je otvoren poziv za treću generaciju mladih političara/ki ove obuke.

Obuka se sastoji od tri petodnevna modula, koji će se održati u februaru, aprilu i maju. Institut pokriva troškove prijevoza, smještaja i hrane za odabrane polaznike/ce.

U toku 2018. i 2019. g. ovu obuku pohađale su dvije generacije, 43 polaznika/ice iz 28 lokalnih zajednica iz 13 različitih stranaka, registriranih u BiH. Njihova iskustva pogledajte u videu:

Rok za dostavljanje prijava za treću generaciju je do nedjelje, 26. 1. 2020. godine do 23.59 sati, a prijave se dostavljaju isključivo putem online linka: http://mladi.org/myURL/umidp3.

Najčitanije