Gradovi

Pratite nas na Google news

Otvorene prostorije SPS u Zvorniku

Otvorene prostorije SPS u Zvorniku
Foto: N.N. | Otvorene prostorije SPS u Zvorniku
N.N.

ZVORNIK - U Zvorniku su danas otvorene kancelarije Socijalističke partije Srpske, u prisustvu predsjednika SPS Gorana Selaka, šefa Povjereništva SPS Zvornik Vlade Mijatovića, te delegacije rukovodstva SPS koju čine potpredsjednik Maksim Skoko, generalni sekretar Andrea Dorić, te članovi Predsjedništva Sonja Davidović, Savo Vulić i Dragutin Škrebić.

Članovi i simpatizeri SPS dobili su opremljenu kancelariju u kojoj će moći da održavaju radne sastanke, a građani će ovdje moći da dobiju sve potrebne informacije o partiji, kažu iz zvorničkog SPS.

"SPS nastavlja da raste i da se priprema za predstojeće Lokalne izbore i ovo je jedna u nizu aktivnosti kojom potvrđujemo prognoze da ćemo u Zvorniku, kao i u drugim lokalnim zajednicama Republike Srpske postići odlične rezultate. SPS je nova energija i mogu samo da izrazim zadovoljstvo što smo kod građana prepoznati kao opcija koja nudi rješenja", istakao je šef Povjereništva SPS Zvornik Vladimir Mijatović.

Predsjednik SPS Goran Selak istakao je da je zadovoljan dosada obavljenim poslom u sklopu priprema za Lokalne izbore te poručio da će SPS i u Zvorniku biti snaga koja okuplja ljude.

"Nemamo nikakvih dilema po pitanju rezultata, radi se vrijedno a danas smo nakon Bijeljine otvorili prostorije naše partije i u Zvorniku. Očekujemo podršku mladih ljudi, nastavak rasta i jačanja partije i nastavak zajedničke borbe za budućnost Srpske. SPS je već pokazao da će biti snaga na koju svi treba da računaju, a na predstojećim izborima ćemo to i dokazati", rekao je predsjednik SPS.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije