Gradovi

Runić: Dom zdravlja u Drvaru na udaru

Runić: Dom zdravlja u Drvaru na udaru
Foto: domzdravljadrvar.com | Runić: Dom zdravlja u Drvaru na udaru
Srna

DRVAR - Načelnica opštine Drvar Dušica Runić apelovala je da se stanovništvo strogo pridržava savjeta ljekara i da poštuju sve epidemiološke mjere kako bi bilo spriječeno širenje virusa korona, nakon što je u ovoj opštini registrovan prvi slučaj zaraze.

Ona je istakla da je zbog virusa korona Dom zdravlja na udaru jer ne može adekvatno odgovoriti na ovu situaciju.

“Moraćemo zatvoriti Dom zdravlja jer su naši medicinski radnici na udaru, ali isto tako pozivam stanovnike Drvara da imaju strpljenja i razumiju situaciju u kojoj smo se našli sa pojavom virusa korona u našem gradu”, rekla je Runićeva Srni.

Ona je dodala da se danas dezinfikuju ulice na području drvarske opštine.

Runićeva je pozvala građane Drvara da ne nasijedaju na pojedine provokacije političkih predstavnika u ovom gradu.

“Iz pojedinih medija Livanjskog kantona stižu prozivke upućenih meni kao načelniku i članovima Kriznog štaba naše opštine. Drvarčanima poručujem da ne nasijedaju na provokacije jeftinih predizbornik korona spinova”, rekla je Runićeva.

Ona je dodala da zahvaljuje medijima u Republici Srpskoj, na prvom mjestu Srni, koji su u Drvaru prisutni kako bi pomogli povratnicima i zajedno rješavali probleme.

Direktor drvarskog Doma zdravlja Јasna Tica potvrdila je ranije Srni da je u Drvaru registrovan prvi slučaj zaraze virusom korona.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije