Gradovi

Specijalizovana obuća za sarajevske policajce

Specijalizovana obuća za sarajevske policajce
Foto: Opština Centar | Specijalizovana obuću za sarajevske policajce

SARAJEVO - Načelnik opštine Novi Grad Semir Efendić uručio je specijalizovanu obuću za 210 policijskih službenika Policijske uprave Novi Grad Sarajevo u vrijednosti od 100.000 KM.

Radi se o nepropusnoj i obući pogodnoj za sve vremenske prilike, čije su karkteristike u skladu sa Uredbom o jedinstvenoj policijskoj uniformi policijskih snaga u F BiH koja je od velikog značaja za rad policijskih službenika na terenu.

Primopredaji koja je održana ispred zgrade opštine prisustvovao je komesar MUP-a KS Fatmir Hajdarević, načelnik PU Novi Grad Salem Kurtović, sa policijskim službenicima, predsjedavajući Opštinskog vijeća Novi Grad Mirza Selimbegović i vijećnici.

Načelnik Semir Efendić istakao je da se radi o veoma korisnoj donaciji koja će zasigurno poboljšati rad na terenu policijskim službenicima i podsjetio da opština Novi Grad kontinuirano izdvaja sredstva iz budžeta za podršku PU Novi Grad.

„Opština Novi Grad svake godine u kontinuitetu podržava rad PU Novi Grad. Prije dvije godine smo donirali dva vozila Policijskoj upravi za potrebe obavljanja njihovih poslova, sada je to ova specijalizirana obuća, opremili smo i cijelu Jedinicu za podršku, dakle ono što je njima najveći prioritet mi se potrudimo da u tom pravcu usmjerimo i našu pomoć. Ovaj put smo dogovorili da to bude specijalizirana obuća, ukupno 210 pari, za sve pripadnike Policijske uprave, a u te svrhe iz budžeta je izdvojeno 100.000 KM“, rekao je načelnik Efendić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije