Gradovi

"Stara Banja" hotela "Kardial" obogatila ponudu novim tretmanima

"Stara Banja" hotela "Kardial" obogatila ponudu novim tretmanima
Foto: Ilustracija | "Stara Banja" hotela "Kardial" obogatila ponudu novim tretmanima

TESLIĆ - Medical&Wellness centar "Stara Banja" hotela "Kardial", u Zdravstveno-turističkom centru "Banja Vrućica" u Tesliću, najveći je wellness centar u Bosni i Hercegovini i prostire se na 1.500 metara kvadratnih.

Riječ je o najmodernije uređenom prostoru ovoga tipa koji pruža niz usluga podijeljenih u četiri cjeline: svijet voda, svijet masaža, svijet sauna i spa beauty.

U ovom wellnes centru od početka godine svim gostima je na raspolaganju Green spa oaza, koja nudi nesvakidašnji doživljaj opuštanja. Oaza se sastoji od dva džakuzija, toplih anatomskih klupa, knajp kada i staza za masažu stopala koje imaju posebno blagotvorno dejstvo.

OPUŠTANJE

Od polovine ovog mjeseca ponuda Medical&Wellness centra "Stara Banja" obogaćena je novim tretmanima i wellness ritualima, koji obuhvataju kombinaciju masažnih tehnika limfne drenaže, aromaterapije, fitoterapije, refleksoterapijske i akupresurne masaže lica i indijske masaže skalpa, te shiatsu i yoga thai elemenata opuštanja svih zglobova tijela.

Marija Ćurković, menadžer Medical&Wellness centar "Stara Banja", pojašnjava da se radi o nesvakidašnjim wellness opuštajućim ritualima usmjerenim ka stimulaciji nesmetanog protoka limfe, detoksikaciji organizma, poboljšanju opšteg stanja organizma, jačanju prirodnog imuniteta, te ljepšoj i kvalitetnijoj koži, relaksaciji mišića i harmonizaciji kretanja vitalne energije u organizmu.

U ponudi će, kako dodaje, biti tri nova rituala, sa potpisom ambasadora wellnessa za Srbiju i Crnu Goru, gospodina Peđe Filipovića: Pantha rei limfna drenaža tijela, Ayurveda herbal spa masaža s biljnim pindama i Magic face maderotherapy wellness ritual - putovanje do središta sebe.

Prva dva rituala pružaju nezaboravno wellness iskustvo, koje u trajanju od 90 minuta kombinacijom raznovrsnih masažnih tehnika regenerišu i detoksifikuju kompletno tijelo i kožu, uključujući i lice klijenta.

Kako je Ćurkovićeva kazala, posebna blagodet tretmana je što se izvode čistim prirodnim uljima ili prirodnim ljekovitim činiteljima (med, narandža), te posebnom kombinacijom svježih biljaka od kojih se sastoje pinde (biljni jastučići), kao što su lavanda, ruzmarin, kim, morska so, sušeni đumbir.

PRVI U BiH

Posebno naglašava da posljednji autorizovan ritual nude prvi u Bosni i Hercegovini. Kako poručuje, Medical&Wellness centar "Stara Banja" ima specijalnu privilegiju da gostima ponudi nešto sasvim novo, što gosti trenutno ne mogu dobiti ni u jednom drugom wellness centru.

"Magic face maderotherapy je bogat i sadržajan tretman lica koji se izvodi posebno kreiranom paletom preparata visokog kvaliteta na bazi biljnog hijalurona i Colomung ulja (protein iz ljuske južnoameričkog pasulja sa snažnim antiage efektom). To je izuzetan tretman za osvježenje kože, poboljšanje jedrine i podizanje tonusa mišića lica i vrata, te prevenciju znakova starosti kože lica i vrata. Izvodi se, između ostalog, i uz pomoć specijalnog maderotherapy seta za lice (valjčići, oklagijice i drugo)", navela je Ćurkovićeva. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije