Gradovi

Sutra sahrana Branke Ratković

Sutra sahrana Branke Ratković
Foto: N.N. | Sutra sahrana Branke Ratković

TREBINJE - Sahrana Branke Ratković, generalne direktorice trebinjske "Industrije alata", koja je preminula u nedjelju veče, biće obavljena sutra u 16 časova na Gradskom groblju "Podgljivlje" u Trebinju.

Ona je u Trebinju prije desetak dana imala moždani udar i hitno je prebačena u KBC Podgorica, gdje je i preminula.

Komemoracija povodom smrti Ratkovićeve biće održana u Kulturnom centru sutra u 11 časova, a u njenoj "Industriji alata", gdje je provela cijeli svoj radni vijek, otvorena je knjiga žalosti u koju se već upisuju brojni radnici ovog hercegovačkog metalskog giganta.

Knjiga žalosti će biti otvorena i sutra od devet časova do 10.30.

"Izgubili smo dobrog rukovodioca, i prije svega - izvrsnog kolegu, velikog prijatelja i čovjeka", saopšteno je iz trebinjske "Industrije alata", a s ovom konstatacijom se slažu svi njeni Trebinjci koji su je poznavali.

Ratkovićeva, koja je u "Industriju alata" došla nakon studija koje je završila prije roka, osim brojnih nagrada i priznanja, početkom prošle godine je proglašena za najuspješniju ženu u privredi RS na 15. manifestaciji "Izbor najuspješnijih u privredi Republike Srpske", u organizaciji Privredne komore Republike Srpske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije