Gradovi

Treća masovna vakcinacija u Prijedoru

Treća masovna vakcinacija u Prijedoru
Foto: N.N. | Treća masovna vakcinacija u Prijedoru
N.N.

PRIJEDOR - U Republiku Srpsku do sada je stiglo oko 300.000 vakcina protiv virusa korona, a to podrazumijeva i prvu i drugu dozu.

Očekuje se da do kraja juna pristignu značajne količine Sputnjika, ali i Sinofram vakcine.

Cilj je da se u Republici Srpskoj vakciniše oko 50 odsto građana.

A treća masovna vakcinacija danas je organizovana i u prijedorskom naselju Urije, bez prehodnog naručivanja i starosne granice.

Prijedorčani će do 14 časova moći da prime oko 150 doza vakcine proizvođača Astra Zeneka.

U Domu zdravlja Prijedor navode da je odziv građana znatno manji u odnosu na prethodne akcije vakcinacije.

“Do pola deset je vakcinisano 60 građana. Odziv je mnogo manji u odnosu na prethodna dva puta, ali mi smo tako i očekivali zato što vakcinacija ide svojim redovnim tokom i drugim vakcinama. Do sad je vakcinisano oko 4.500 osoba”, istakla je Dijana Đerić, pomoćnik direktora za medicinska pitanja Doma zdravlja Prijedor.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay

Marketing tim / 03.08.2021 12:59

Sinsay kao jedan od vodećih brendova LPP-a prednjači u širenju prodajne mreže na teritoriji Bosne i Hercegovine i Regiona.

Sinsay BiH | Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay

Pored ženske mode, nude odjeću i dodatke za muškarce, kao i atraktivnu kolekciju dječije odjeće. Čitavu ponudu dopunjuju ženska i muška oprema i kućni namještaj iz linije Home, što pečatom potvrđuje status uspješnog brenda životnog stila.

Širina asortimana ogleda se u veličini i karakteru prodavnice. Sinsay je brend koji nudi najnovije trendove po najpovoljnijim cijenama od 2013.

S površinama od 800 do 1.500 m2, novi komercijalni prostori nekoliko puta su veći od prvih Sinsay prodavnica zahvaljujući upotrebi inovativnih materijala, dizajnerskih dodataka i modernističkog osvjetljenja.

Foto: Sinsay / Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay
Foto: Sinsay / Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay

Kolekcije su sve dostupnije zahvaljujući proširenju tradicionalne mreže prodavnica (povećanje komercijalnog prostora u poređenju sa istim periodom prošle godine). Razvoj je usmjeren ka tradicionalnom konceptu kako bi kupci imali punu pažnju i osjetili prisutnost i raspoloživost da se odgovori na njihove potrebe i želje.

Zbog ekspanzije širenja brenda, ova kompanija je u potrazi za prostorom u gradovima sa 10.000 stanovnika na teritoriji Bosne i Hercegovine, manji gradovi samo u određenim slučajevima, površine u rasponu od 800-1500 m2, u zavisnosti od lokacije, veličine grada, GLA projekta.

Sve zanimljive ponude možete poslati našem razvojnom timu na mail: [email protected].

Foto: Sinsay / Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay
Foto: Sinsay / Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay

LPP S.A. je međunarodna kompanija koja uspješno posluje u tekstilnoj industriji više od 20 godina. Upravljaju prepoznatljivim brendovima: RESERVED, Cropp, House, MOHITO i SiNSAY. Na tržištu Bosne i Hercegovine prisutni su od 2019. i uspješno posluju kroz mrežu od 6 maloprodajnih objekata svih brendova u Banja Luci i Mostaru, sa idejom da povećaju postojeću prodajnu mrežu.

Najčitanije