Gradovi

U Trebinju 65 infrastrukturnih i 32 socijalna programa

U Trebinju 65 infrastrukturnih i 32 socijalna programa
Foto: N.N. | U Trebinju 65 infrastrukturnih i 32 socijalna programa

BANJALUKA - U Trebinju je u protekle tri godine realizovano ili se realizuje 65 infrastrukturnih projekata i 32 socijalna programa, zaključeno je danas na sastanku ministra za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju RS Srebrenke Golić i gradonačelnika ovog grada Mirkom Ćurićem.

Golićeva je pohvalila nastojanja gradske uprave da Trebinje učini atraktivnom turističkom destinacijom, ali i napore da obezbijedi što bolji standard svojim građanima, navedeno je u saopštnju Ministarstva za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju.

Golićeva i Ćurić su razgovarali i o realizaciji projekata iz oblasti energetske efikasnosti, kao i o nastajanju gradske uprave i lokalnog komunalnog preduzeća da poboljšaju sistem  upravljanja otpadom u ovom gradu, kroz izgradnju reciklažnog postrojenja. 

Sastanku je prisustvovao i državni sekretar u Ministarstvu zaštite životne sredine Srbije Ivan Karić, kojem su se ministar Golić i gradonečlin Ćurić zahvalili za svu pomoć Vlade Srbije koja je upućena gradu Trebinje. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije