Hronika

Audijem namjerno udario i teško povrijedio poznanika

Audijem namjerno udario i teško povrijedio poznanika
Foto: N.N. | Audijem namjerno udario i teško povrijedio poznanika

Fočak Nedeljko Mojović (44) teško je povrijeđen kada je sinoć na njega namjerno naletio audi, a za sve je osumnjičen njegov sugrađanin Nedeljko Mitrović (24), koji je pobjegao, ali je ubrzo pronađen i uhapšen, saznaju "Nezavisne".

Sve se odigralo sinoć u fočanskoj Svetosavskoj ulici naočigled građana, a prema našim nezvaničnim saznanjima, naočigled i nekih članova porodice povrijeđenog muškarca.

"Oni su ranije imali neke komšijske ili pak rodbinske nesuglasice koje policija istražuje kao i to da li su se te večeri ponovo posvađali kada su se sreli u centru grada. Ono što je poznato je da se Mojović u tom trenutku našao na kolovozu kada ga je Mitrović udario audijem i pobjegao", rekao je izvor "Nezavisnih".

Mojović je, kako saznajemo, zadobio ozbiljnije povrede nogu pa je prevezen u Univerzitetsku bolnicu Foča, gdje je i zadržan na liječenju.

Kako saznajemo, radi se o otvorenom prelomu potkoljenice pa mu je odmah u bolnici urađena operacija, a na drugoj nozi mu je povrijeđen zglob.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Foča, oko 20.45 policiji je prijavljeno da je lice N.M. upravljajući automobilom audi povrijedilo pješaka N.M. iz Foče koji se nalazio na kolovozu, te pobjeglo.

Policija je o svemu obavijestila dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju te izvršila uviđaj na mjestu gdje je udaren pješak.

Za Mojovića Fočaci kažu da je majstor i porodičan čovjek koji nema sukoba sa zakonom.

Sa druge strane, njegov sugrađanin kojeg sumnjiče da ga je namjerno udario autom poznat je policiji i, kako saznajemo, hapšen je u velikoj i opsežnoj policijskoj akciji "Dojava". Radi se o kladioničarskim prevarama putem interneta.

Policija je proteklih godina u akcijama kladioničarskoj mafiji stala u kraj jer je palo više stotina osoba osumnjičenih da su na ovake načine zarađivale vrtoglave sume, a radi se mahom o mlađim osobama.

Ovaj slučaj namjernog povređivanja pješaka podsjeća na slučaj koji se prije dvije sedmice desio u Brčkom kada je uhapšen vozač Dušan I. (22) zbog sumnje da je nakon saobraćajne prepirke udario autom 37-godišnjeg Slavena Marčetu, koji je od težine povreda nažalost i podlegao.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije