Hronika

Autobus ženu odbacio deset metara

Autobus ženu odbacio deset metara
Autobus ženu odbacio deset metara

FOČA - Stojanka Obradović (49), koja je povrijeđena juče popodne kada ju je, na magistralnom putu Foča - Goražde, u mjestu Patkovina, udario autobus, operisana je i trenutno je stabilnog stanja, potvrdili su danas u Univerzitetskoj bolnici Foča, gdje je zbrinuta.

Tu ženu je u utorak oko 14.30 udarilo vozilo "Centroprevoza" Goražde, nakon što je naglo istrčala na put, tako da vozač nije uspio na vrijeme da zakoči.

Očevici kažu da se sve odigralo jako brzo, te da ju je autobus, nakon udara, odbacio desetak metara.

"Ona je stajala pored puta. Kada je naišao autobus počela je da pretrčava, mašući vozaču da se zaustavi. Doslovno je istrčala pred autobus. Vozač je kočio, ali ju je ipak autobus udario i od udara je odbacio desetak metara", ističu očevici.

Obradovićeva je, dodaju, počela da zapomaže, a i krvarila je. Potom je, kažu mještani, stigla ekipa Hitne pomoći, te je prevezena u Univerzitetsku bolnicu Foča, gdje su joj ustanovljene teške povrede.

"Ona ima teške povrede glave i prelom karlice. Nakon što je zbrinuta, operisana je i trenutno je stabilnog stanja", kazali su u toj zdravstvenoj ustanovi.

Iz CJB Istočno Sarajevo potvrdili su da je obavljen uviđaj. Nadležno tužilaštvo je naredilo da se sprovedu vještačenja, te da autobus bude upućen na vanredni tehnički pregled.

Od izvora upućenih u istragu saznali smo da se autobus kretao brzinom od oko 50 kilometara na sat.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije