Hronika

Audi sletio u Vrbas: Starcu slomljena noga, vozač ugruvan

Audi sletio u Vrbas: Starcu slomljena noga, vozač ugruvan
Foto: N.N. | Autom udario starca pa sletio u Vrbas

BANJALUKA - Samo pukom srećom je, po riječima očevidaca, izbjegnuta tragedija, kada je danas popodne audi A6 u banjalučkom naselju Obilićevo udario pješaka, a zatim se survao u korito rijeke Vrbas.

"Nezavisnim" je iz policije potvrđeno da se nezgoda dogodila oko 12.40 u Ulici Od Zmijanja Rajka, te da su povrijeđeni i vozač V.M. (20) i pješak M.K. (82).

Mještani nam pričaju da su ih obojicu odvezli pripadnici Službe hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Banjaluka.

"Starac ima prelom noge, a vozač je ugruvan, ali izgleda da nema preloma. Obojica su prebačeni na Hirurgiju", priča sagovornik "Nezavisnih".

Naš sagovornik dodaje da je starac u momentima nailaska vozila prelazio put i uočio audi, ali je bilo prekasno. Ima i onih koji tvrde da se starac nalazio na trotoaru kada ga je auto pokupio.

"Audi je prvo munjevitom brzinom otišao ka naselju Srpske toplice, a onda se odatle vratio. Najednom sam čuo lomljavu, udare, ma kao da je strašni sud. Kasnije čujem da je zakačio komšiju, a potom sletio u vodu. Da li je komšo išao trotoarom ili je u vrijeme naleta vozila prelazio put, ne znam. Jedni kažu jedno, drugi drugo", priča mještanin.

Mještani dodaju da se starac odmah požalio na bolove u nozi, a da je vozač sam uspio da izađe iz auta i izađe na put.

Policija je obavila uviđaj i utvrđuje uzroke nezgode, a automobil su iz rijeke kamionom i sajlom izvukli radnici Auto-moto društva "Banjaluka".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije