Hronika

BMW-om udario pješaka u Banjaluci

BMW-om udario pješaka u Banjaluci
Foto: Ilustracija/Arhiva | BMW-om udario pješaka u Banjaluci

BANJALUKA - U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila juče u Banjaluci povrijeđen je pješak Nusret Coco (54) iz Švedske kojeg je BMW-om udario Radenko Čeko (52).

Iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka saopštili su da se u Ulici kragujevačkih i kraljevačkih žrtava u Banjaluci juče oko 20.30 časova dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali „BMW“ kojim je upravljao Radenko Čeko, rođen 1971. godine iz Banjaluke i pješak Nusret Coco, rođen 1969.godine iz Kraljevine Švedske.

“Prilikom saobraćajne nezgode tjelesne povrede zadobio je Nusret Coco, kojem je pružena ljekarska pomoć i on je zbrinut u Univerzitetskom kliničkom centru RS- Banjaluka. Uviđaj na licu mjesta nezgode obavio je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Dalibor Vrećo, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Banjaluka. Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere kao i vještačenja na utvrđivanju svih okolnosti saobraćajne nezgode”, navodi se u saopštenju OJT Banjaluka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije