Hronika

Babi gurao štap u vaginu

Babi gurao štap u vaginu
Babi gurao štap u vaginu

BEOGRAD - Andreja M. (27) iz Beograda uhapšen je zbog sumnje da je u stanu zgrade na Novom Beogradu silovao 77-godišnju komšinicu.

Manijak je baku namamio u stan govoreći joj da će joj dati stare stvari. Nesrećnu staricu potom je ubijedio da mu dozvoli da je izmasira jer je boli kičma. Zatim joj je drveni štap gurnuo u polni organ, pa je brutalno silovao.

- Sreli su se na ulazu u zgradu i u liftu nastavili razgovor. Pošto stanuju u istoj zgradi, znaju se odranije - priča izvor iz istrage.

Kad je nesrećna žena ušla u stan, pitao ju je da li je boli kičma i ponudio se da je izmasira.

- Baka je legla na stomak, a on je počeo da je masira. Zatim je počeo da joj skida odeću, da bi joj u jednom trenutku gurnuo drveni štap u vaginu. Jadna starica se opirala, plakala i jaukala, pokušavajući da se odbrani, ali ju je on ipak silovao - dodaje ovaj sagovornik.

Brutalni zlostavljač zaprijetio je 77-godišnjoj starici da ne prijavljuje ništa policiji, a potom ju je izbacio iz stana. Baka je skupila snage i okrenula 92, nakon čega je Andreja M. priveden.

Policija morala da ga lovi preko terase

Andreja M. je odbio da otvori vrata policajcima, koji su po prijavi starice došli da ga privedu.

-Službenici su bili prinuđeni da preko terasa okolnih stanova uđu kod silovatelja i stave mu lisice na ruke - kaže izvor iz policije.

Andreja M. poznat je policiji odranije zbog dilovanja droge.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije