Hronika

Balirka traktora ga uvukla u smrt

Balirka traktora ga uvukla u smrt
Foto: N.N. | Balirka traktora ga uvukla u smrt

PRNJAVOR, MILIĆI - Četrdesetosmogodišnji Prnjavorčanin R.P iz sela Šarinci poginuo je sinoć kada ga je prilikom baliranja sijena povukla balirka traktora, a istog dana usljed prevrtanja traktora u selu Vrtoče, kod Milića, povrijeđen je dvadesettrogodišnji J.Dž. iz te opštine.

Kako "Nezavisne" saznaju, nastradali je kobnog dana dokasno radio kod komšije, kod koga su balirali sijeno na njivi, kada ga je uvukao traktor sa rolo-balirkom te mu je, prema riječima komšija, mašina otkinula dijelove tijela.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Banjaluka, pripadnicima Policijske stanice Prnjavor ova nesreća prijavljena je oko 23 časa.

Nakon policijskog uviđaja konstatovano je da je u pitanju nesrećan slučaj, odnosno da nema elemenata krivičnog djela.

"Uviđaj je izvršen u prisustvu dežurnog mrtvozornika Doma zdravlja Prnjavor, a obaviješten je i dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka", saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Samo dva sata ranije mladić J.Dž. povrijeđen je u Milićima prilikom prevrtanja traktora u selu Vrtoče.

Kako je danas saopšteno iz Policijske uprave Zvornik, policiji je nezgoda prijavljena u 21.15, a povrijeđeni mladić je nakon ukazane prve pomoći u Domu zdravlja "Sveti Nikola" u Milićima prevezen u Opštu bolnicu u Zvorniku.

Kako saznajemo, dvadesettrogodišnjak je zbrinut na Odjeljenju hirurgije i juče nije bio životno ugrožen.

Na mjestu ove nezgode uviđaj su obavili pripadnici Policijske stanice Milići i nastavlja se rad na dokumentovanju ovog događaja.

Podsjećamo i da je 8. jula D.M. (52) iz Krupe na Uni poginuo u saobraćajnoj nesreći na nekategorisanom putu Hašani - Potkalinje, u blizini zaseoka Budimiri, kada je traktorom ursus sletio s puta i prevrnuo se.

Nesreća se desila u periodu između jedan čas iza ponoći i 11 časova, kada je policiji prijavljeno da je na pomenutom putu zatečen prevrnut traktor u čijoj neposrednoj blizini se nalazi beživotno tijelo muškarca.

Budući da je vrijeme obavljanja radova na njivama, policija apeluje na poljoprivrednike da povećaju oprez prilikom rukovanja alatima za obradu zemlje i traktorima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije