Hronika

Banjalučani osumnjičeni za krađu jaguara u Odžaku, za jednom osobom se traga

Banjalučani osumnjičeni za krađu jaguara u Odžaku, za jednom osobom se traga
Foto: Dražan Pozderović | Banjalučani osumnjičeni za krađu auta u Odžaku, za jednom osobom se traga

BANJALUKA – Banjalučani A.G. i D.K. osumnjičeni su za krađu automobila u Odžaku.

Naime, policijski službenici PU Banjaluka u saradnji sa kolegama iz Gradiške, vršili su  operativne provjere u vezi sa dopisom Policijske uprave Odžak u vezi krivičnog djela teška krađa izvršeno 13.04.2023. godine na području Odžaka, kada je ukraden jaguar.

Preduzimanjem operativnih mjera i radnji utvrđeno je da se A.G., D.K. koja su juče ugapšena i još jedna osoba za kojom se intezivno traga mogu dovesti u vezu sa izvršenjem navedenog krivičnog djela.

Takođe, na području Laktaša pronađeni su dijelovi putničkog vozila, a na području Gradiške putničko vozilo, koji su uz saglasnost dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka i dežurnog tužioca Kantonalnog tužilaštva Posavskog kantona Orašje, uz potvrdu oduzeti.

Banjalučka policija juče je kolegama u Odžaku predala u nadležnost i dalje postupanje A.G. i D.K., oduzete predemete i vozilo.

Sve mjere i radnje preduzete su u saglasnost dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka i dežurnog tužioca Kantonalnog tužilaštva Posavskog kantona Orašje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije