Hronika

Banjalučanin osumnjičen da je iz kafića ukrao 100 KM siće i alkohol

Banjalučanin osumnjičen da je iz kafića ukrao 100 KM siće i alkohol
Foto: Ilustracija | Banjalučanin osumnjičen da je iz kafića ukrao 100 KM siće i alkohol

BANJALUKA - Tridesetsedmogodišnji Banjalučanin Vedran N. uhapšen je zbog sumnje da je iz kafića u ovom gradu ukrao novac i alkoholna pića, saznaju "Nezavisne".

Iz Policijske uprave Banjaluka saopštili su, navodeći inicijale uhapšenog, da je krivično djelo teška krađa počinjeno u subotu.

"Policijski službenici Policijske uprave Banja Luka, 17.08.2019. godine, postupili su po zaprimljneoj prijavi, identifikovali i lišili slobode, V.N. iz Banje Luke, osumnjičenog da je izvršio krivično djelo „Teška krađa“ u ugostiteljski objekat u ulici Relje Krilatice, Banja Luka", navodi se u saopštenju PU Banjaluka.

"Nezavisne" saznaju da je uhapšeni kroz prozor upao u Ugostiteljski objekat "Borik M", te da je upotrebom fizičke snage otvorio vrata magacina odakle je iznio više flaša alkoholnih pića, soka i oko 100 maraka sitnog novca.

O slučaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se u redovnoj proceduri, nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, dostavi izvještaj protiv uhapšenog za krivično djelo "Teška krađa". 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije