Hronika

Banjalučanin osumnjičen da je šakom udario muškarca koji je završio na UKC RS

Banjalučanin osumnjičen da je šakom udario muškarca koji je završio na UKC RS
Foto: Ilustracija | Banjalučanin osumnjičen da je šakom udario muškarca koji je završio na UKC RS

BANJALUKA – Banjalučanin P.Ć. (24) uhapšen je zbog sumnje da je u centru grada napao muškarca srednje životne dobi koji je stajao pored automobila i povrijedio mu glavu.

Kako nezvanično saznajemo, muškarac je udaren šakom u glavu, te je zadobio teške tjelesne povrede u predjelu glave i uha.

Naime, policiji u Bnajaluci je u ponedjeljak oko 17.15 časova, oštećeni prijavio da mu je u Banjaluci u ulici Vidovdanska, dok se nalazio pored svog parkiranog vozila prišao nepoznat muškarac koji ga je verbalno, a potom i fizički napao.

Zadobio je tjelesne povrede u predjelu glave te mu je na beton ispao mobilni telefon koji se razbio, a napadač je potom pobjegao.

Oštećenom je ukazana ljekarska pomoć na Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske.

"Službenici Policijske uprave Banjaluka, juče su preduzimanjem operativnih mjera i radnji identifikovali su i izvršili kriminalističku obradu nad P.Ć. iz Banjaluke, zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo teška tjelesna povreda i oštećenje i oduzimanje tuđe stvari. U toku je rad na dokumentovanju predmeta, nakon čega će protiv navedenog lica, Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka biti dostavljen izvještaj o počinjenim krivičnim djelima", navode iz policije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije