Hronika

Banjalučanin osumnjičen za proganjanje i ucjenjivanje

Banjalučanin osumnjičen za proganjanje i ucjenjivanje
Foto: Ilustracija | Banjalučanin osumnjičen za proganjanje i ucjenjivanje

​Banjalučka policija u utorak je uhapsila B.S. iz Banjaluke, zbog sumnje da je počininio krivična djela ''Proganjanje'', ''Neovlašteno fotografisanje'' i ''Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari''.

"B.S. se sumnjiči da je od početka avgusta 2019. godine do 10. februara 2020. godine, B.P. iz Banjaluke, svakodnevno putem mobilnog telefona i društvenih mreža slao poruke, kojima je istu ucjenjivao da će javno objaviti njene fotografije intimnog sadržaja, a sve kako bi ostvario kontakt sa oštećenom, koji ista nije željela", navedeno je u saopštenju PU Banjaluka.

Iz policiji navode da je B.S.  20.01. u Banjaluci, na parking prostoru ispred zgrade gdje oštećena živi, oštetio njen automobil 'Citroen C3', čime joj je pričinio materialnu štetu u iznosu od 150 KM.

"Juče je na osnovu Naredbe Osnovnog suda Banjalua izvršen pretres stana i drugih prostorija, kao i putničkih automobila koje koristi B.S., i tom prilikom su oduzeti predmeti koji mogu poslužiti kao dokazi u krivičnom postupku, i to: 5 mobilnih telefona, 5 SIM kartica, 1 laptop, 2 memorijske kartice, 4 DVD-a i 1 eksterni punjač", navode iz policije.

Nakon završene kriminalističke obrade B.S. je pušten na slobodu, a nakon kompletiranja predmeta protiv istog Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka biće podnesen izvještaj o počinjenim krivičnim djelima.     

Nezvanično saznajemo da je uhapšen Bojan S., koji je prije desetak dana prijavljen da je ugrozio i vrijeđao učesnike u saobraćaju, lažno se predstavljajući kao vozač ministra unutrašnjih poslova Republike Srpske (Dragana Lukača).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije