Hronika

Banjalučanin uhapšen zbog droge

Banjalučanin uhapšen zbog droge
Foto: Ustupljena fotografija | Banjalučanin uhapšen zbog droge

BANJALUKA- Banjalučka policija pronašla je i oduzela oko 31 grama marihuane, 0,5 grama kokaina, četiri tablete ekstazija te oko 0,30 grama sintetičke droge 2C-B i uhapsila S.Ć.

Policija je u petak uhapsila Banjalučanina zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga.

"Na osnovu naredbe Osnovnog suda u Banjaluci, a uz prethodnu saglasnost dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, izvršen je pretres stana koji koristi  S.Ć. kojom prilikom je pronađeno i oduzeto oko 31,39 zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira  na marihuanu, oko 0,53 grama bijele praškaste materije koja  asocira na kokain, oko 0,28 grama smeđe materije koja svojim izgledom asocira na sintetičku drogu 2C – B i četiri tablete sive boje koje asociraju na ekstazi“ navodi se u saopštenju.

Sve mjere i radnje preduzete su pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

"Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta protiv lica S.Ć. slijedi dostavljanje izvještaja o počinjenim krivičnim djelima Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka", dodaju iz policije.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije