Hronika

Banjalučanin uhapšen zbog krađa, obijao kuće i stanove i krao nakit, satove i parfeme (FOTO)

Banjalučanin uhapšen zbog krađa, obijao kuće i stanove i krao nakit, satove i parfeme (FOTO)
Foto: Ustupljena fotografija | Banjalučanin uhapšen zbog krađa, obijao kuće i stanove i krao nakit, satove i parfeme (FOTO)

​BANJALUKA - Banjalučanin G.M. uhapšen je jer se sumnjiči da je počinio osam teških krađa.

Iz Policijske uprave (PU) Banjaluka su saopštili da se on sumnjiči da je krivična djela počinio od 27. decembra prošle godine do 14. januara ove godine na području Banjaluke.

"Iskoristio je odsustvo vlasnika iz stanova i kuća, te upotrebom fizičke snage i podesnog alata nasilno otvarao vrata i prozore balkona, ulazio u unutrašnjost i otuđivao različite predmete i novac, čime je pribavio

protivpravnu imovinsku korist od oko 38.000 KM", naveli su iz policije i ističu da su na osnovu naredbe dežurnog sudije Osnovnog suda u Banjaluci, a uz prethodnu saglasnost dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, pretresli kuće i druge prostorije koje koristi G.M., kojom prilikom je pronađena i uz potvrdu oduzeta veća količina zlatnog i srebrnog nakita, muških i ženskih ručnih satova, parfema i drugih predmeta, koji potiču iz krivičnih djela.

Dodali su da je o svemu obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji se izjasnio da se nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka protiv G.M. dostavi izvještaj o počinjenim krivičnim djelima u redovnoj proceduri.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije