Hronika

Banjalučanin uhapšen zbog krađe rakijskog kotla, točkova, akumulatora

Banjalučanin uhapšen zbog krađe rakijskog kotla, točkova, akumulatora
Foto: Ilustracija | Banjalučanin uhapšen zbog krađe rakijskog kotla, točkova, akumulatora

BANJALUKA - Igor D. (41) iz Banjaluke osumnjičen je za seriju krađa, a cijeli slučaj rasvijetljen je nakon što je kod njega pronađen televizor koji je, kako se ispostavilo - ukraden.

Spisak ukradenih stvari je poprilično raznolik, a obuhvata čak i rakijski kotao. Naime, policajci su prvo kod njega pronašli TV, za koji je kasnije stigla prijava  da je ukraden u gradu na Vrbasu. Potom su isplanirane i realizovane aktivnosti, koje su rezultirale hapšenjem ovog Banjalučanina.

"Daljim radom utvrđeno je da ga sumnjiče da je od maja do septembra na području Banjaluke izvršio zasad sedam krađa i teških krađa", saopšteno je iz banjalučke policije.

Kako je, uz navođenje njegovih inicijala, precizirano, sumnjiče ga da je iskorištavao odsustvo vlasnika te obijao ulazna vrata ili prozore, kako kuća, tako i pomoćnih objekata. Potom bi ulazio unutra te krao novac, alat i električne uređaje. Osim toga, terete ga da je krao i akumulatore iz neobezbijeđenih vozila.

"Osumnjičen je da je na taj način pričinio štetu od oko 8.000 KM", rekli su iz policije, koja radi na tome da utvrdi da li je on, eventualno, povezan i sa drugim krađama.

Izvor blizak istrazi ističe da je Igor D. osumnjičen da je za vikend ukrao četiri točka s alu-felgama i zimskim gumama iz jedne radionice i akumulatore iz dva golfa, koji su bili parkirani kod jednog tržnog centra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije