Hronika

Pratite nas na Google news

Kombi udario banjalučkog osnovca kada je izašao iz autobusa

Kombi udario banjalučkog osnovca kada je izašao iz autobusa
Foto: Velibor Tripić | Kombi udario dječaka u banjalučkom naselju Motike
Nikola Vidačković

BANJALUKA - U Ulici Kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića, ispred broja 244, u banjalučkom naselju Motike, kombi je udario dječaka i teško ga povrijedio.

Prema prvim informacijama do nesreće je došlo tako što je dječak koji pohađa treći ili četvrti razred osnovne škole izašao iz autobusa dok je kombi koji je išao iz pravca Banjaluke u tom trenutku obilazio autobus.

Pripadnici Policijske uprave Banjaluka su na terenu i vrše uviđaj, a unesrećeni dječak je hitno prevezen u bolnicu i njegovo stanje je prema prvim informacijama veoma teško.

U blizini mjesta događaja okupio se veliki broj mještana Motika koji sa nevjericom prepričavaju šta se dogodilo.

Novinar "Nezavisnih" javlja sa lica mjesta da momak koji je vozio kombi ima na radnoj uniformi dosta tragova krvi. Pretpostavlja se da je to nastalo tako što je poslije udesa pokušao da pomogne dječaku.

Prema riječima Donke Dilber, dežurnog ljekara  i Ozrena Kordića, glavnog dežurnog ljekara na Hirurgiji,  pacijent V.P. (2007) primljen je sa teškim tjelesnim povredama u politraumatizovanom stanju.

"Pacijent je trenutno u stanju kome, priključen na aparate za mehaničku ventilaciju. U toku je hirurško zbrinjavanje pacijenta, a sve dalje prognoze u vezi sa njegovim zdravstvenim stanjem su krajnje neizvjesne i preuranjene", saopšteno je iz Univerzitetsko kliničkog centra Republike Srpske.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije