Hronika

Bh. graničari zaplijenili tonu duvana i 700 kutija "malrbora"

Bh. graničari zaplijenili tonu duvana i 700 kutija "malrbora"
Foto: N.N. | Bh. graničari zaplijenili tonu duvana i 700 kutija "malrbora"

SARAJEVO - Pripadnici Granične policije BiH zaplijenili su u Bijeljini više od tone duvana u listu, a na na graničnom prelazu u Velikoj Kladuši spriječeno je krijumičarenje 700 kutija cigareta "marlboro".

Zaplijenjeni duvan otkriven je u prikolici napuštenog vozila na području Bijeljine, a u vezu sa ovim događajem dovodi se višeo soba sa područja BiH, saopšteno je iz Granične policije. 

U toku je dalji rad na ovom slučaju, koji se dogodio u subotu, 8. juna, te pronalasku osoba za koje postoji sumnja da su počinile krivično djelo.

Cigarete "marlboro", akciznih markica BiH, otkrivene su juče na izlasku iz BiH prilikom kontrole tojote slovenačkih registarskih tablica.

U saopštenju je navedeno da su policijski službenici obavili detaljan pregled vozila u kojem su bile sakrivene cigarete i to korištenjem endoskopa - uređaja kojim se omogućava optički pregled teško dostupne unutrašnjosti vozila, koji je Graničnoj policiji doniran.

Tojotom je upravljao dvadesetsedmogodišnji državljanin BiH H.T. koji je uhapšen i protiv njega će Tužilaštvu BiH biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu krijumčarenje, dok su cigarete privremeno oduzete.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije