Hronika

Bijeljinski ljubitelj krntija ponovo dolijao

Bijeljinski ljubitelj krntija ponovo dolijao
Foto: Ilustracija | Bijeljinski ljubitelj krntija ponovo dolijao

BIJELJINA - Aleksandar Koprivica, osamnaestogodišnji Bijeljinac koji se već niz puta ogriješio o zakon, u svoj policijski dosije upisao je još jednu stavku, a i ovaj put na meti mu je bilo staro vozilo - golf "dvica".

Pripadnici Policijske uprave Bijeljina zaustavili su i kontrolisali taj automobil za čijim je volanom bio upravo Koprivica, te uočili da su na četvorotočkašu pokidani kablovi za startovanje.

Provjerama su ubrzo utvrdili da je automobil ukraden iz jednog dvorišta u Bijeljini. Koprivica je uhapšen i bio je na krim-obradi, a zatim je predat Okružnom javnom tužilaštvu Bijeljina.

U pitanju je višestruki povratnik u krađama automobila u Bijeljini. Pohod mu je svaki put bio identičan: pod okriljem noći je neopaženo upadao u dvorišta, gdje bi "nanišanio" parkirane automobile.

U pitanju su uglavnom četvorotočkaši starije klase, nezaključani, a imali su ključeve za paljenje u bravi. U dobrom dijelu slučajeva riječ je o golfovima 2, ali mu nisu mrska ni ostala starija vozila.

Svaki put bi na kraju dolijao - ili autom izazove nezgodu, ili ga zaustavi policija, ili svoj plijen, jednostavno, ostavi pored puta.

"Sva otuđena vozila pronađena su i vraćena vlasnicima", naglasila je Aleksandra Simojlović, portparol PU Bijeljina.

Policija je, prisjetimo se, nedavno utvrdila da su Koprivica i njegov sugrađanin Aldin Omić (19) u kratkom periodu u tom gradu ukrali golf, te ga survali u jezero, ali i upali u jednu pečenjaru gdje su, uz ostalo, pokupili i šest kilograma pečenog mesa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije