Hronika

Bilećanin uplatio 222 marke za bazen, pa ga nikad nije dobio

Bilećanin uplatio  222 marke za bazen, pa ga nikad nije dobio
Foto: Pixabay | Bilećanin uplatio 222 marke za bazen, pa ga nikad nije dobio

BILEĆA- Bilećka policija je identifikovala lice inicijala S.K. iz Zenice koje je u julu ove godine prevarilo Bilećanina LJ. I. za isporučenje bazena sa pokrivačem koji bi koštao 222 marke, ali ga nikada nije isporučio.

Stanici policije u Bileći slučaj je prijavio prevareni LJ.I. 29. jula ove godine, saopštivši im da se dogovor za trgovinu odvijalo preko jedne online platforme za kupoprodaju, kada je od nepoznatog lica naručio bazen sa pokrivačem čija je vrijednost  sa dostavom od 222 КM, nakon čega je novac uplatio žiralno na određeni broj bankarskog računa, dok traženi paket oštećenom nije dostavljen do danas.

Policija je nakon toga preduzela istražne mjere i radnje i otkrila osumnjičenog Zeničanina S.K. kojem u saradnji sa Okružnim javnim tužilaštvom Trebinje dokumentuju krivično djelo prevare.

Policijska uprava Trebinje upozorava građane da ne plaćaju unaprijed naručenu robu, te da štite lične podatke i da podatke o platnim karticama ne šalju nepoznatim licima putem onlajn platformi, apelujući da u slučaju sumnje na prevaru kontaktiraju besplatni broj 122.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije