Hronika

Braća na udaru akcije "Kop": U pretresima pronađena konoplja i marihuana

Braća na udaru akcije "Kop": U pretresima pronađena konoplja i marihuana
Foto: N.N. | Braća na udaru akcije "Kop": U pretresima pronađena konoplja i marihuana

STANARI - U akciji "Kop" policija pretresla je brvnaru koju koriste braća iz Stanara i njihov automobili te je oduzela 415 komada sjemenki indijske konoplje kao i određenu količinu marihuane, a sumnja se da pronađena droga pripada Bošku R.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Doboj navodeći inicijale, u petak su proveli operativnu akciju koja se provodila u sklopu republičke akcije "Plantaža 2021".

Dodaju da je na osnovu naredbe Osnovnog suda Doboj na dvije odvojene lokacije izvršen je pretres  B.R. i B.R., kao i pretres kuće, drvene kuće i putničkog automobila koje koriste.

"Prilikom pretresa brvnare na području opštine Stanari gdje boravi lice inicijala B.R, pronađeno je i oduzeto: plastična kutija u kojoj se nalazila zelena biljna materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuana ukupne težine od 4,3 grama, rizla, plastična drobilica sa ostacima zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuana, precizna vaga, plastična kutija u kojoj se nalazilo 415 komada sjemenki Indijske konoplje", navode iz policije.

Takođe, na zemljišnoj parceli u neposrednoj blizini navedene "Brvnare"pronađeno je i oduzeto osam stabljika biljke zelene boje koje svojim izgledom asociraju na stabljike indijske konoplje, a koje je zasadila osoba B.R.

Protiv B.R. će Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biti dostavljen Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije